Manual de utilizare tahograf digital

Ghid Utilizare Cartela Tahograf. nu va fi considerat odihn. conform legislaiei n vigoare. Este interzis conducerea vehiculelor echipate cu tahograf digital fr a deine i utiliza cardul de conductor auto. tahograful digital comut automat pe. Dup introducerea cardului.

La controlul n trafic. n cazul defectrii auto i va nregistra manual activitile pe versoul hrtiei de imprimant: Este interzis conducerea vehiculelor echipate cu tahograf digital fr a deine i utiliza cardul de conductor auto.

Tipuri de tahografe digitale omologate si modul de utilizare. Incarcarea datelor pe acest card se face manual de catre sofer cu ajutorul aparatului tahograf. Acest tip de card poate stoca informatia pentru 28 de zile de activitate, cu pana la 93 de schimbari de activitate pe zi.

Soferii nu au dreptul de a conduce un vehicul echipat cu Tahograf digital SE5000. V manual al conducttorului auto& societii. Reprezentantul local Stoneridge v va sta la dispoziie n cazul n care vei avea Tahograf digital SE5000 Temperatura de regim 25 C pn la 70 C Bunuri periculoase n conformitate cu Informaii tahografe digitale.

Este responsabilitatea oferului si procure cardul tahograf, sl utilizeze i sl pstreze n condiii de siguran, s fac tipriri conform instruciunilor, s cunoasc i s utilizeze corect tahograful digital. Instructiuni de utilizare simulator tahograf digital: Se accepta termenii si conditiile de utilizare (prin apasarea butonului Start ).

Se selecteaza vehiculul (autobuz sau camion). Sep 05, 2012 Salut tuturor. Sunt incepator in acest domeniu si am doua intrebari daca binevoiti ami raspude la ele in legatura cu cardul personal de tahograf digital. Jun 12, 2015 Introducere date manual la tahograful digital VDO, scoatere card la tahograf digital VDO Duration: Instructaj soferi TIR produs de ARR Utilizare de baza a unui Tahograf Digital Atunci cand incepeti o perioada de lucru, trebuie sa introduceti cardul de sofer in spatiul special creat la Hartia de tahograf digital HAUG comercializata de societatea Fomco este omologata si se poate folosii la toate modelele de tahografe digitale.

7 Urmatoarele imagini va vor arata pasii care trebuie parcursi pentru introducerea hartiei in tahograf. Servicii de calitate n domeniul sigurantei transporturilor si a echipamentelor de confort precum tahografe, tahografe digitale, limitatoare de viteza si accesorii pentru acestea, diagrame de toate tipurile, hartie imprimanta tahograf digital, sisteme de masurare a consumului de combustibil.

Pagina descarcare cele mai noi programe, manuale de utilizare de la Tachonan Service Softuri si manuale pentru gestionarea tahografului digital Tachonan Service RomanianPhone: (181) 516-8550 x 9114

Email: [email protected]